Κάντε αριστερό κλικ πάνω στο άσπρο βελάκια  (πάνω στην μπλε γραμμή κλικ στο άσπρο βελάκια) και καλή ακρόαση.

Να περάσετε τέλεια ααααα !!!

Τραγούδια που όλοι έχουν αγαπήσει και τραγουδήσει,

θα σας χαρίσουν όμορφες στιγμές για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Τραγούδια έρωτα, αγάπης και πάθους για την ημέρα των ερωτευμένων και όχι μόνο, από τον 269fm

Κάντε αριστερό κλικ πάνω στο άσπρο βελάκια (πάνω στην μπλε γραμμή) και καλή ακρόαση.

28/12/2020 Σήμερα το «τελευταίο αντίο» στον αδικοχαμένο Σπύρο

Χρόνια Πολλά γεμάτα υγεία. Καλή Χρονιά! Σου εύχομαι με όλη μου την καρδιά, τις πληγές που άνοιξε το 2020 το 2021 να τις γιατρέψει όχι μόνο επιφανειακά αλλά ριζικά και να σου δώσει την δύναμη να παλέψεις για να πραγματοποιήσεις τους στόχους σου και να κερδίσεις όλα όσα σου αξίζουν.

Γνωρίζεις ήδη ότι η βιταμίνη D είναι σημαντική για την υγεία των οστών, αλλά τα οφέλη της δεν σταματούν εκεί. Η βιταμίνη D που ονομάζεται και βιταμίνη του ήλιου, λόγω της ικανότητάς της να απορροφάται από το σώμα μέσω του ηλιακού φωτός, είναι ένας σημαντικός παράγοντας στο να διατηρεί υγιές το ανθρώπινο σώμα.

Η κύρια δουλειά της είναι να προάγει την απορρόφηση ασβεστίου, καθιστώντας απαραίτητη την ανάπτυξη των οστών και την αναδιαμόρφωση των οστών. Εξαιτίας αυτού, η έλλειψη βιταμίνης D μπορεί να οδηγήσει σε λεπτά, εύθραυστα ή παραμορφωμένα οστά.

Αλλά η βιταμίνη D προσφέρει και μια σειρά από άλλα οφέλη, που κυμαίνονται από θετικά τόσο για τη σωματική όσο και για την ψυχική υγεία. Ακολουθούν 3 οφέλη για τη βιταμίνη D που πρέπει να γνωρίζεις.

1 Η βιταμίνη D ενισχύει τα οστά.

2 Η βιταμίνη D προάγει την απορρόφηση του ασβεστίου στο έντερο σου,

3 Η βιταμίνη D μπορεί να βοηθήσει στην αύξηση της μυϊκής δύναμης

Όταν συνδυάζεται η βιταμίνη D με ασβέστιο, μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη της οστεοπόρωσης, μιας ασθένειας που σημαίνει ότι η πυκνότητα και η ποιότητα των οστών είναι μειωμένη. Η βιταμίνη D μπορεί να βοηθήσει στην ενίσχυση των μυών Μαζί με τις ικανότητές της για ανάπτυξη οστών, η βιταμίνη D έχει επίσης επιρροή στην ενίσχυση των μυών.

Η έλλειψη βιταμίνης D στο σώμα μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο αδυναμίας των μυών, γεγονός που με τη σειρά του αυξάνει τον κίνδυνο πτώσεων, Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τους ηλικιωμένους. «Η βιταμίνη D μπορεί να βοηθήσει στην αύξηση της μυϊκής δύναμης, αποτρέποντας έτσι τις πτώσεις, κάτι που είναι ένα κοινό πρόβλημα που οδηγεί σε σημαντική αναπηρία και θάνατο σε ηλικιωμένους ενήλικες».

Η βιταμίνη D μπορεί να βοηθήσει στην ενίσχυση της στοματικής υγείας Επειδή η βιταμίνη D βοηθά το σώμα μας να απορροφήσει ασβέστιο, παίζει καθοριστικό ρόλο στην υποστήριξη της στοματικής υγείας λόγω της επίδρασής της στον μεταβολισμό των οστών και την ικανότητά της να λειτουργεί ως αντιφλεγμονώδες παράγοντας και να διεγείρει την παραγωγή αντιμικροβιακών πεπτιδίων.

Ανήμερα Χριστουγέννων, έφτασαν στη χώρα μας τα πρώτα εμβόλια κατά του κορονοϊού. Στα μέτρα της Αστυνομίας για τη φύλαξη των εμβολίων θα συμμετέχουν χιλιάδες αστυνομικοί ενώ 24ωρη θα είναι η φύλαξη των χώρων αποθήκευσης και των εμβολιαστικών κέντρων.

Ήδη πέρασαν στην Ελλάδα μέσω Προμαχώνα, οι πρώτες 9.700 δόσεις του εμβολίου των Pfizer/Biontech. Στις 28 ή τις 29 Δεκεμβρίου, αναμένεται να γίνει στη χώρα μας η πρώτη μεγάλη παράδοση με 80.000 δόσεις του εμβολίου. Σύμφωνα με πληροφορίες τα εμβόλια θα μεταφερθούν σε αποθήκη στο Κρυονέρι. Από εκεί θα γίνει η διανομή στις 4 άλλες μεγάλες αποθήκες και αρχικά στη Θεσσαλονίκη και στην Καρδίτσα, την οποία επισκέφθηκε και επιθεώρησε χθες ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Θα ακολουθήσει η διανομή τους στα κέντρα όπου θα γίνουν οι πρώτοι εμβολιασμοί. Την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου θα ξεκινήσουν ταυτόχρονα οι εμβολιασμοί σε 5 νοσοκομεία αναφοράς της Αττικής. Οι δυο πρώτοι που θα εμβολιαστούν θα είναι μία νοσηλεύτρια και ένας ηλικιωμένος. Από τους πρώτους που θα εμβολιαστούν είναι η Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο πρωθυπουργός.

Υγεία, ειρήνη, αγάπη, ευτυχία. Ας γίνουν οι ευχές σας…πραγματικότητα.

Μένουμε σπίτι. Αλλά επιμένουμε να βγαίνουμε έξω, μέσα από το ψηφιακό ραδιόφωνο 269fm.com

Page 1 of 7

// 269fm Σχετικά με εμάς //

  •  Η Νέα Επιλογή σας στο διαδικτυακό ραδιόφωνο ακούστε δυνατά 269fm. Mε το γενικότερο σύνθημα "Ραδιόφωνο με Πάθος ". Εκπέμπουμε μόνο από αγάπη για την μουσική. Ξεχωρίζει για την επιλογή του στην ελληνική μουσική και αυτό θα το καταλάβετε μόλις συντονιστείτε. Ακούστε τον δυνατά εδώ.Ερασιτεχνικό Ραδιόφωνο.

// Άκου 269fm (2) //

* Windows Media Player

* Winamp, iTunes

* Real Player

* QuickTime

Ssl Listen Port - Player:

https://neos.win:48006 ή

https://neos.win:48006/stream

// Επικοινωνία //

Αθήνα, Ελλάδα
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
www.269fm.com

// Web Ραδιόφωνο //

  • Ραδιόφωνο είναι μια μεγάλη αγάπη. Εκφράζομαι μέσα από αυτό και πολλές φορές δηλώνω αυτά που θέλω να πω μέσα από τραγούδια και μουσικές.