Η Νέα Επιλογή σας στο διαδικτυακό ραδιόφωνο ακούστε δυνατά 269fm. Mε το γενικότερο σύνθημα "Ερασιτεχνικό Ραδιόφωνο Ραδιόφωνο με Πάθος ". Εκπέμπουμε μόνο από αγάπη για την μουσική. Ξεχωρίζει για την επιλογή του στην ελληνική μουσική και αυτό θα το καταλάβετε μόλις συντονιστείτε. Ακούστε τον δυνατά εδώ.

ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΡΩΤΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΨΥΧΗ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΑΜΕΡΟΛΗΨΙΑ ΚΑΙ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ, ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ. ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΖΩΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΙΣ ΚΥΝΗΓΗΣΕΙ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΥΣΣΩΡΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙ. ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΔΕΝ ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ.. ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΤΟ FACEBOOK ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΙ ΦΙΛΟΙ.. ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ Η ΜΑΓΕΙΑ ΠΟΥ ΤΑΞΙΔΕΨΕ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΟΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΛΟ, ΤΟ ΟΥΣΙΩΔΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΡΥΒΕΙ ΚΑΙ ΕΝΤΑΣΗ. ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΝΕΙΡΟ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ.

// 269fm Σχετικά με εμάς //

  •  Η Νέα Επιλογή σας στο διαδικτυακό ραδιόφωνο ακούστε δυνατά 269fm. Mε το γενικότερο σύνθημα "Ραδιόφωνο με Πάθος ". Εκπέμπουμε μόνο από αγάπη για την μουσική. Ξεχωρίζει για την επιλογή του στην ελληνική μουσική και αυτό θα το καταλάβετε μόλις συντονιστείτε. Ακούστε τον δυνατά εδώ.Ερασιτεχνικό Ραδιόφωνο.

// Συντονιστείτε 269fm //

Ssl Listen Port - Player:

https://neos.win:48006 ή

https://neos.win:48006/stream

// Επικοινωνία //

Αθήνα, Ελλάδα
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
www.269fm.com

// 269fm Radio στο YouTube //

// 269fm Radio στο facebook //